Kjøp billett
Svolvær, 27.Juli 2024
Hent billett familiedag
Hent gratisbillett til familiedag

Vil du jobbe som
frivillig?

Ønsker du å være med på å lage Norges kuleste festival?

Vi ser etter kreative og smilende mennesker som ønsker å ta del i alle aspektene av Kubafestivalen.

Nedenfor finner du oversikt over di ulike arbeidsoppgavene vi trenger hjelp til, når du legger inn søknad kan du melde hvilke felt du ønsker å jobbe i.


Bar

En arbeidsstasjon med høyt tempo. Her trenger vi mennesker som serverer drikke, tapper, rydder og fyller opp med varer etter behov.

Merchandise

Vi vil ha et telt på festivalområde hvor vi selger merchandise for festivalen vår! Det er ingen krav, men vil være en fordel om du har erfaring i salg.

Miljø

En viktig jobb for festivalens framtid på Kuba, det skal ikke være spor av oss etter fullførte festivaldager. Dette feltet er for deg som vil bidra
ved opprydding under og etter festivaldagene.

Transport

Å kjøre transport for festivalen, kan gi deg forskjellige oppgaver. Det kan være å kjøre artister, hente utstyr, innkjøp og levering, noen ganger hasteoppdrag.

Vakt

En arbeidsstasjon som trenger deg med bein i nesa og et smil om munnen. Det er viktig for oss å kunne gi våre gjester en trygg og fin festivalopplevelse på høllafæst.

Dette er en arbeidsstasjon hvor du kan møte ulike scenarioer i forhold til gjester og innebærer ansvar for deg selv og andres trygghet. Som vakt kan du møte på ulike oppgaver etter trafikk på området og være behjelpelig omkring.

Rigg

En arbeidsstasjon som krever oppmøte før og etter endt festival, under opp- og nedrigging av diverse utstyr på området.

Frivilligskjema

Fyll inn registreringsskjema og fortell kort hva du ønsker å jobbe med.
Våre fantastiske frivilligsjefer vil gi deg bekreftelse og arbeidsfordeling så snart det lar seg gjøre.

Vi gleder oss til å jobbe med deg!