Personvernerklæring og cookiehåndtering

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan sendes til petter@kubafestivalen.no

Billettkjøpere

Fra våre billettkjøpere innhenter vi navn og e-post adresse. Når man kjøper festivalpass samtykker man til at festivalen kan benytte mailadressen til å sende ut nyhetsbrev i forbindelse med festivalens aktiviteter. E-post-adressen din benyttes ikke til andre formål og gis ikke videre.

Frivilligregistrering

Når du registrerer deg som frivillig må du oppgi fullt navn og e-post-adresse. Disse opplysningene benyttes kun til at sjef for frivillige skal kunne kontakte deg for å avtale nærmere arbeidsoppgaver. Dine personopplysninger deles aldri videre.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics for å måle vår sidetrafikk. Formålet vårt med dette er å lære hvordan våre brukere benytter vårt nettsted, og skaffe oss opplysninger om hvordan vi kan forbedre nettsiden vårt. All data som sendes til Google Analytics er anonymisert.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks. Ingen personinformasjon deles med tredjeparter.